Articles

D3A ose DEA Group është një kompani internacionale me filiale në Amerikë, Kinë dhe Shqipëri që ka për qëllim të ndihmojë biznese të ndryshme në...
Gjetja e Produkteve & Importi nga KinaKina është një superfuqi ekonomike botërore dhe është vendi prodhues më i madh në botë. Zë vendin e parë në...
China has changed a lot in the last few decades. It's economy grew really fast. The biggest reason is the cheap labor and that made China the...