Perllogaritja e Detyrimeve Doganore per Produktet e Importit

D3A ose DEA Group është një kompani internacionale me filiale në Amerikë, Kinë dhe Shqipëri që ka për qëllim të ndihmojë biznese të ndryshme në mbarë botën për të importuar produkte nga Kina. Ju ndihmojmë që nga gjetja e produkteve, kontakti me fabrikat, negocim çmimi, kontroll cilësie të produkteve dhe të gjithë proceduren dhe dokumentacionin e duhur për eksport nga Kina. Ofrojmë shërbime të tjera si pregatitje produktesh për Amazon FBA, fulfillment për Dropshipping dhe shitje me shumicë dhe pakicë.