Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Articles

D3A ose DEA Group është një kompani internacionale me filiale në Amerikë, Kinë dhe Shqipëri që ka për qëllim të ndihmojë biznese të ndryshme në...
Gjetja e Produkteve & Importi nga KinaKina është një superfuqi ekonomike botërore dhe është vendi prodhues më i madh në botë. Zë vendin e parë në...
China has changed a lot in the last few decades. It's economy grew really fast. The biggest reason is the cheap labor and that made China the...

Article types