Articles

In this article I want to tell you more about the Full Container Service. This service is ideal for medium and large businesses that are able...
In this article I want to explain more about our service called Orders. This service is offered only for Albania. It is a B2B service and is...
Yiwu International Trade City është themeluar në vitin 1982. Është një nga bazat më të mëdha të eksportit të mallrave në Kinë. Ka më shumë se...
D3A ose DEA Group është një kompani internacionale me filiale në Amerikë, Kinë dhe Shqipëri që ka për qëllim të ndihmojë biznese të ndryshme në...
Gjetja e Produkteve & Importi nga KinaKina është një superfuqi ekonomike botërore dhe është vendi prodhues më i madh në botë. Zë vendin e parë në...
China has changed a lot in the last few decades. It's economy grew really fast. The biggest reason is the cheap labor and that made China the...